Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)


Design, Graphics & Animations

Scherdan biedt elegante internet oplossingen met behulp van bestaande of zelfontwikkelde web-producten. Wij voorzien uw nieuwe of bestaande website van een mooi design. Ook voor het ontwerpen van uw logo en huisstijl kunt u bij ons terecht. Wij ontwikkelen ook animaties (Motion Graphics) voor uw website of diverse andere doeleinden. Voor voorbeelden kunt u kijken naar onze portfolio.


Hosting & Beheer

Als webdeveloper streven wij ernaar het ‘hele proces’, van ontwerp tot het beheer van uw website voor u te verzorgen. Dit houdt in dat wij voor u uw website hosten (daadwerkelijke plaatsing op het internet) en uw domeinnaam registreren. Daarnaast ontwikkelen wij uw website zodanig dat het mogelijk is eenvoudig zelf bepaalde  aanpassingen aan te brengen. Via een Content Management System (CMS) kunt u zonder specifieke technische kennis aanpassingen maken aan bijv. het nieuws op uw nieuwspagina, of uw prijslijst, of uw foto's toevoegen.


Werkwijze


Elk project is van unieke aard en omvang. Het is daarom pas mogelijk een heldere prijsindicatie te geven na een goed gesprek. Een oriëntatiegesprek met u, over uw eigen ideeën en de kenmerken die u in de ontwerpen van uw logo en/of website wenst terug te zien. Wij verzoeken u dan ook eerst hierover contact met ons op te nemen. Met de juiste informatie kunnen wij u een nauwkeurige prijsindicatie geven. Voor een prijsindicatie of overige vragen kunt u zowel telefonisch als per mail contact met ons opnemen. Verzoekt u een prijsindicatie per mail, probeer dan uw wensen zo uitgebreid mogelijk te omschrijven.